Allergia megszüntetése természetes módon

…hogy mit is nevezünk allergiának?

Az allergia nem más, mint az immunrendszer „tévedése”, megfáradása, amikor ártalmatlan anyagokat minősít betolakodónak és felveszi velük a harcot. Lelki okok is állnak a háttérben…szeretet és elfogadás hiánya. Valakivel vagy valamivel szemben ellenszenvet, agresszivitást élünk meg. Azért vagyunk allergiásak, mert nem fogadjuk el énünk egy részét és ez igen erőteljes tudatalatti ellenállás magunkkal szemben.  Az allergia korunk egyik civilizációs népbetegsége!

 (Ferenczy László Egészségkönyve alapján)

Az ALLERGIA TELJESEN MEGSZŰNHET

ha a következő termékeket fogyasztjuk együtt a Reg-Enorral!

Biocom Olajfa kapszula

Biocom Coral Calcium

Biocom Grapefruit csepp

Olajfa

Az olajfalevél a bibliai idők óta nagyra becsült, immunerősítő  gyógynövény. Az ókori egyiptomiak lehettek az elsők, akik a gyakorlatban  is használták az olajfa levelét. Égi erőt tulajdonítottak neki. A  későbbi korokban közkedvelt volt a nép gyógyászatban, mint a láz  leküzdésének egyik gyógynövénye. Az első hivatalos orvosi említése az  olajfa levélnek 150 évvel ezelőttről származik lázas betegségek és a malária gyógyításának kapcsán.

Hogy miben segíthet?

  •  hatékony lehet allergia kezelésében
  • enyhítheti az orr-melléküreg gyulladását
  • segíthet tartós immungyengeség javításában
  • segíthet bakteriális, vírusos és gombás fertőzések kezelésében

Coral Calcium

Közel száz százalékban felszívódó természetes, organikus ásványianyag-készítmény. Optimális összetételben tartalmaz több mint 70-féle, a szervezet ionháztartásához, valamint fontos élettani folyamatokhoz elengedhetetlenül szükséges ásványi anyagot és nyomelemet. Allergia és asztma elleni küzdelemben, a hörgők szöveteinek ellazításánál nélkülözhetetlen. Sejtek és szövetek pH-értékének helyreállításában, az elsavasodás megállításában óriási szerepe van. A vércukor szintet szabályozza.

Grapefruit csepp

A Grapefruitmag kivonatban glukozoid, bioflavonoid és C-vitamin található. A kivonat a gyümölcshús egyes részeiből és a grapefruit magjából készül. A grapefruitmag olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek a kórokozók citoplazmájának membránját pusztítják el, ezáltal a kórokozók tápanyag nélkül maradnak. Így a szervezet károsítása nélkül, természetes úton semmisülnek meg a baktériumok, gombák, vírusok és paraziták. Allergia leküzdésében nagy segítség a szervezetnek!

Az Ökonet által előállított készítmény grapefruitmagból sajtolt kivonat, mely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, antioxidáns, regenerálja a sejteket, gomba- és vírusölő, erősíti az immunrendszert, sterilizáló hatású táplálékkiegészítő. A Grapefruitmag kivonat pozitív hatásai egyetemi laboratóriumi és klinikai vizsgálatok által bizonyítottak.

A készítményt természetgyógyászok is előszeretettel alkalmazzák, mivel fül-, orr- és torokfertőzések, hüvelyfertőzés, bőrgombás megbetegedések, fertőző gyomor bélhurut ellen is hatásos az antibiotikumok által kiváltott káros mellékhatások nélkül. Elsősorban máj-, gyomor-, bél- és epebetegségek, fogínygyulladás, hüvelyfertőzés, élesztőgomba által okozott fertőzés, és megfázás esetén hatékony. Emellett fertőtlenítőszerként nagyon hasznos minden háztartásban.

A legkedveltebb termékösszeállításaink

Allergia kezdő termékcsalád

1 Reg-Enor +

1 Olajfa kivonat +

Coral Calciu D3 vit. 60-db +

Grapefruit csepp 30ml

Ingyenes házhozszállítás

Allergia nagy termékcsalád

2 Reg-Enor +

1 Olajfa kivonat +

Coral Calciu D3 vit. 120 db +

Grapefruit csepp 100ml

Ingyenes házhozszállítás

Kedvezménykóddal 35% megtakarítás a fogyasztói árból! ÁRAKRÓL ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ