Szépség és feszesség természetesen

Mi a kollagén valójában? A kollagén a legfontosabb strukturális fehérje, amely tulajdonképpen egyben tartja a testünket, ez a „ragasztóanyagunk”.

Rugalmasságot ad a bőrünknek, az ínszalagoknak-ínaknak, a porcoknak, a hajnak, valamint megfelelő szilárdságot a csontoknak. Az idő haladtával azonban egyre kevesebbet termel belőle a szervezetünk. S ki ne hallotta volna már, hogy a szép bőrért, körömért és hajért, de legalább ennyire az ízületek, izmok, csontok és a szív egészsége érdekében is szükségünk van a kollagénre? Ahogy a kor halad előre, a belső kollagén termelés lelassul. A körülbelül 35-40 éves test már elvesztette a természetes kollagén raktárainak mintegy 10-15%-át. A hiány következménye lehet a ráncok, a bőr petyhüdtsége, elvékonyodása, a törékeny haj és körmök megjelenése, az álmatlanság, a szorongás, az ízületi fájdalom (gyulladás), és a lassabb gyógyulási folyamatok.

…..ha viszont pótoljuk, azaz rendszeresen fogyasztjuk a kollagén tartalmú étrend-kiegészítőket, sok mindenben segítheti a szervezetünket

  • Javíthatja a bőr egészségét,
  • Segíthet enyhíteni az ízületi fájdalmakat,
  • Megakadályozhatja a csontvesztést,
  • Fokozhatja az izomtömeget,
  • Elősegítheti a szív egészségét,
  • Az egyéb egészségügyi előnyök között pedig kiemelendő, hogy a hosszútávon, rendszeresen, megfelelő mennyiségben fogyasztott kollagén támogathatja a szép bőr, haj, köröm növekedését, valamint az emésztőrendszer munkáját, és segíthet a sikeres fogyókúrában is.

Látogasd meg Facebook oldalamat, ahol további érdekes információkat találsz a kollagénről → Test-Re-Formálók Csoport

Kérd a kódot és vásárolj webshopunkban!

A kedvezménykód/szponzorkód aktiválását követően (amit lentebb kérhetsz) máris jelentős árkedvezménnyel vásárolhatsz webshopunkban, ahol számtalan alternatívát találsz, hogy miként is vegyél magadhoz elegendő mennyiségű jó minőségű kollagént. Különböző speciális összetételű kollagén készítmények, folyadék és kapszulázott formában, kiemelkedően magas hatóanyag tartalmának köszönhetően nem marad el a várt eredmény, legyen szó szépségről, egészségünk védelméről, megkopott fájó ízületekről, sportolásról vagy fogyásról.

Kedvezménykóddal 40% megtakarítás a fogyasztói árból! ÁRAKRÓL ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ

Állítsd össze a termékeket saját igényeid alapján

a kedvezményre jogosító kód használatával!

Kérd a kedvezményre jogosító kódot!

Kapcsolatfelvételi Lap