REG-ENOR EGÉSZSÉGES FOGYÁS

Az elmúlt évtized sok tízezernyi tapasztalata szerint a termék úgy működik, mint egy kulcs a motorhoz. Azaz: beindítja és mozgásban tartja a folyamatokat, amelyek a vágyott siker alapfeltételei.

De az is igaz, hiába a termék, ha a kúra ideje alatt nem javasolt ételeket fogyasztjuk… S aki a kisujját sem mozdítja meg, csak várja a változást, az is csalódhat. A kúra tehát nem csak termékből áll, viszont az megkerülhetetlen.

Amikor azt mondjuk, hogy a Reg-Enor® bármiben segíthet, akkor mindig egy három elemből álló rendszerről beszélünk. Az alapja természetesen az étrend-kiegészítő folyadék, de kiemelten fontos a fogyasztása alatt, tehát a Reg-Enor kúra idején az ajánlás szerinti étrend, és az életmódváltás, ami nem csupán ételeink megválogatásában jelentkezik, hanem javasolt a fizikai aktivitásban is, amennyire lehetséges. Mozgás nélkül ugyanis hosszú távon nem igazán lehet egészség.

Ezek összessége alapján az mondható, hogy a Reg-Enor® étrend-kiegészítő folyadék (az étrenddel és életmódváltással karöltve) elősegítheti az emésztés megfelelő működését, segíthet a szervezetből a káros lerakódásokat kipucolni, a természetes, öngyógyító folyamatok beindítása által. S igen, mint a példák mutatják, sok esetben akár súlycsökkenés is lehet a komplex folyamat egyik eredménye.

A Reg-Enor elősegítheti az emésztés megfelelő működését, segíthet a szervezetből a káros lerakódásokat kipucolni, a természetes, öngyógyító folyamatok beindítása által

Látogasd meg Facebook oldalamat, ahol további érdekes információkat találsz a Reg-Enor egészséges fogyás témáról Test-Re-Formálók Csoport

A MAGYAR találmányok világra szólóak!

A Genius-díjas Szabó Sigfrid reflexológus 1982 óta gyógyít reflexzónás talpmasszázzsal Budaőrsön, saját bevallása szerint nagyon jó eredményekkel. Munkája során feltalált már egy gyógyfolyadékot, ami gipszlevétel után az izmok lazítására és egyéb mozgásszervi problémák, sérülések kezelésére használható. Betegei Magyarországról szinte minden megyéből voltak, Európából és a tengerentúlról is járnak hozzá. Folyamatosan új termékek ki- és továbbfejlesztésén dolgozik. Páciensei már több éve fogyasztják a Reg-Enor táplálék-kiegészítő folyadékot, tejfehérje oldatot – a visszajelzések alapján – eredményesen.

Tekintsd meg a feltaláló, Szabó Szigfrid előadásáról készült videót.

Javasolt összeállítások az első vásárláshoz

1.összeállítás

2 Reg-Enor +

1 C-vitamin

Ingyenes házhozszállítás

2.összeállítás

2 Reg-Enor +

1 D2K3 vitamin

Ingyenes házhozszállítás

3.összeállítás

2 Reg-Enor +

Mikrobiom Pro

Ingyenes házhozszállítás

4.összeállítás

3 Reg-Enor

Ingyenes házhozszállítás

5.összeállítás

2 Reg-Enor +

1 Mikroalga

Ingyenes házhozszállítás

Kedvezménykóddal 35% megtakarítás a fogyasztói árból! ÁRAKRÓL ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ

Válassz javaslataink közül, vagy állítsd össze a termékeket saját igényeid alapján

a kedvezményre jogosító kód használatával!

Kérd a kedvezményre jogosító kódot!

Kapcsolatfelvételi Lap


  Ne feledkezz meg a Reg-Enor egészséges fogyás során nélkülözhetetlen ásványi anyagokról és vitaminokról sem!

  Fontos táplálék kiegészítők a kúra alatt: Mikrobiom és a Mikroalga komplex

  Mi a mikrobiom?

  A bélrendszerben több, mint 100 milliárd mikroorganizmus – baktérium, vírus és gomba – él. Ezeket együttesen bélrendszeri mikrobiótának nevezzük. A mikrobióta sejtekből áll, a sejtekben pedig megtalálható a DNS, aminek egy meghatározott szakasza a gén. A mikrobióta sejtjeinek génállományát nevezzük mikrobiomnak, ami egyben a legnagyobb szervünk is.

  Ha nem tápláljuk megfelelően a belek falát bélelő sejteket, akkor nem tudják megvédeni a szervezetünket a külvilágból érkező káros anyagokkal szemben sem. A helyileg kialakuló gyulladás hasmenést, székrekedést, fájdalmat, fokozott gázképződést eredményez. Idővel a bélfal károsodik, áteresztővé válik, így olyan anyagok is átjutnak rajta és a keringésbe kerülnek, amelyek különböző betegségeket okozhatnak.

  A feldolgozott élelmiszerek fogyasztása, a rostszegény táplálkozás és a túlzásba vitt antibiotikum használat mind negatívan befolyásolja a bélflóra összetételét. Felborítja az egyensúlyt, egyes baktériumfajok túlzott mértékben elszaporodnak, ami számos kedvezőtlen hatást indít el a szervezetünkben.

  Ebben segít nekünk a Mikrobiom Pro, hogy rendszeres fogyasztásával kedvező feltételt teremtünk azoknak a baktériumtörzseknek, amik szerepet játszanak az ideális testsúly és a belső egyensúly elérésében és fenntartásában. A termék összetevői: akácia rost, kovaföld, sárgarépa, spenót, almarost, brokkoli, citrusrost, gyömbér, inulin, petrezselyemlevél, shiitake gomba, zabfű, kurkuma, lapachokéreg, máriatövis mag, torma, zöldtea, katángkóró, moringa, csipkebogyó-hús, citromhéj, csalánlevél,   citrus rost, cékla, almapektin, búzafű, kaporlevél, sütőtök, zellergyökér, zöldárpa, hibiszkuszvirág, csicsóka, lucerna, papaya gyümölcs, paradicsom, fahéj, chayenne bors.

  Immune Supreme (Mikroalga komplex)

  Földünk legősibb életformájához tartoznak az algák, melyek tökéletes arányban tartalmazzák azt a 4000 tápanyagot, ami szervezetünk számára nélkülözhetetlen. A termék 3 fázisban fejti ki hatását. Első lépésben a sejttisztítást, méregtelenítést, (egyetlen termék, amely megszabadít a nehézfém szennyezettségtól), majd a sejttáplálást végzi.  Lúgosít és beállítja a szervezet megfelelő pH szintjét.

  Hozzásegít a normál bélműködéshez, tisztítja az emésztőrendszer és a vastagbelet, ez által segíti a szervezett a fogyásban. Helyreállítja a hasznos bélflórát Javítja ellenálló képességünket, mivel minden fontos vitamin ásványi anyag és aminosav (még az esszenciális aminosavak is)megtalálható benne.

  Vitaminok, melyek nélkül nincs egészséges fogyás!

  A fogyáshoz nélkülözhetetlenek az ásványi anyagok, illetve a vitaminok is. Ezekből is a következő három a legfontosabb , – amiből, ha nem elegendő mennyiségben viszel be, sajnos nem lesz sikeres a fogyás sem. Melyek ezek, mit kell tudni róluk, és mi a szükséges, ajánlott, napi bevitel?

  B-vitaminok: a fogyás hatékony támogatói


  A B-vitaminokról szinte mindenki tudja, hogy az idegrendszer optimális működéséhez nélkülözhetetlenek, nélkülük az ember ingerült, feszült lehet. A stressz egyrészt, hosszú távon hízást okozhat, másrészt, a folyamatosan fennálló feszültség sokaknál kompenzáló evéshez, nagy mennyiségű, felesleges és üres kalória beviteléhez vezet.
  Emellett, a B-vitaminok családja, főként a B6-, illetve a B12-vitaminok aktívan részt vesznek az anyagcsere folyamataiban, főként a fehérje-, illetve a szénhidrát anyagcserében. A B12-vitamin segíti a vörösvérsejtek termelődését, ami a szervezet hatékonyabb energiafelhasználásához is hozzájárul – ami az edzéseken és a fogyáshoz is igen jól jön.
  Ajánlott napi bevitel:
  B6-vitaminból 2 milligramm,
  B12-vitaminból 2 mikrogramm

  C-vitamin: univerzális csodaszer és a fogyásban is nagy szerepe van


  A C-vitamin aktívan járul hozzá olyan hormonok termelődéséhez, amely a zsíranyagcserét segíti. Ha nincs elegendő mértékű bevitel, a zsírbontás lassulhat, és a pluszkilók könnyedén elkezdenek lerakódni, illetve a már meglévők nehezebben indulnak el lefelé. Emellett, erősíti a kötőszövetet, ami nélkülözhetetlen a feszesebb, karcsúbb test eléréséhez. További pozitív hatása, hogy remek sejtregeneráló, tehát az öregedést is késlelteti. (Kollagén pótlással rendkívüli a hatása)
  Ajánlott napi bevitel:
  Az alap adag 2-3000 mg-tól egészen nagy mennyiségig (10.000-20.000NE)lehet fokozni. Túladagolni nem lehet!

  D-vitamin: a nap vitaminja a fogyás egyik kulcsa


  A túlsúlyosok körében jóval nagyobb a D-vitamin hiányának aránya, mint a normál testsúlyúak esetében. A D-vitamin fő funkciói az immunrendszer erősítése, illetve a csontok építése. Emellett a zsírégetésben is óriási szerepet kap, főként azzal, hogy segít a szervezet foszfor- és kalciumháztartását egyensúlyban tartani. Ezek az anyagok pedig nélkülözhetetlenek a fogyáshoz.
  Ennyi az ideális D-vitamin bevitel/nap
  2000 NE/nap
  …de indokolt esetben, rövid ideig (1-2 hétig) akár napi 10.000-18.000 NE is fogyasztható.

  REG-ENOR – Gyakori kérdések megtekintése