A legújabb fogyókúrás termék a piacon

A SLIM 40 a glükomannán közreműködésével fejti ki súlycsökkentő hatását. Az energiaszegényebb étkezésnek és a SLIM 40-nek köszönhetően igen kiemelkedő fogyást érhetünk el. Akár heti 1-1,5 kg súlyfeleslegtől szabadulhatunk meg a segítségével. Ellentétben a Reg-enorral, ennél a súlycsökkentő kúránál fontos ügyelni az energia bevitelre és az aktív életmódra egyaránt, de nem kíván tőlünk teljes életmódváltást.

Mi is az a glükomannán és hogyan hat szervezetünkre?

A glükomannán egy egzotikus növénynek, az ördögnyelvnek, vagy más néven konjakgyökérnek a hatóanyaga. Ez nem más, mint egy porított rost, amit ősidők óta használnak Kínában és Japánban, főként étkezési célokra. Az ördögnyelv port ma már főként fogyókúrás szer, mivel felismerték, hogy vízben feloldva egy olyan oldható rostot, egy gélt képez, amely hatékonyan eltelíti a gyomrot, lassítja a tápanyagok felszívódását és nem emeli meg a vércukorszintet. Ennek köszönhetően az adott személy sokáig érzi magát jóllakottnak, eltelítettnek, aminek hatására kevesebbet fog enni, csökken a kalória bevitel, így megindul a fogyás is.

Amíg a termék az emésztőrendszerünkön áthalad, segítheti az emésztést, normalizálhatja a vércukorszintet. Magas rosttartalmának köszönhetően hozzájárulhat a szervezet méregtelenítéséhez is.

Látogasd meg Facebook oldalamat, ahol további érdekes információkat találsz a SLIM 40 egészséges fogyás témáról Test-Re-Formálók Csoport

Hozzájuthatsz a forradalmian új fogyókúrás termékhez

a kedvezményre jogosító kód használatával 40%-os megtakarítással!

Kérd a kedvezményre jogosító kódot!

Kapcsolatfelvételi Lap


    Orvosilag jóváhagyott módszerről van szó, széles körben elfogadott, egészségre nem veszélyes, viszont rendkívüli módon hatásos!

    Mit tartalmaz a Slim 40?

    A SLIM 40 további összetevőit tekintve, egy igazi fogyasztó bomba lehet. Tartalmaz a glükomannánon kívül kollagént, C-vitamint, L-carnitint, zöld teát, krómot, cinket, kolint és még számtalan a fogyást serkentő elemet, amik egytől egyig, egymás hatását segítik.

    A Biocomnál az  italpor meggyes és körtés ízesítéssel kapható. Természetesen a termék nem csak a fogyni vágyóknak ajánlott, hiszen gazdag összetevőinek köszönhetően igen hatékony testtisztító- méregtelenítő hatása is lehet. Ezért a hatás fokozásaként legjobb, ha a port tisztított vízben feloldva fogyasszuk. Előírás szerint a fogyókúra ideje alatt sok folyadék bevitel ajánlott, ami legoptimálisabb esetben a tiszta víz! Erre több megoldási lehetőséget is ajánl a Biocom fordított ozmózis elvén működő vízszűrő rendszere!…természetesen egészségbarát áron.